5 Ekim 2009 Pazartesi

Alış veriş


İşin bir de yoğun bir alış veriş kısmı oluyor ki tonla parayı bu noktada baştan saçmayı göze almak ne yazık ki gerekli, gerçi bu bilgiyi ileride tekrar güncelleyerek para harcamaya hiiiç gerek yokmuş aslında şeklinde değiştirebilirim.
Gelecek nesillere faideli olması amacıyla biz ne aldık, nerden aldık kısaca.
Deuter 45+10 litre bir sırt çantası - Efe'ninde önerileri ile olabildiğince küçük bir çanta almaya çalıştık, ki bu da küçük mü diyenler için 65+10'lardan buralara indiğimizi söylemem yeterli olacaktır umuyorum.
Çanta için en iyi adres, eğer ki Deuterciyim diyorsanız Meydan Outdoor-Bağdat Cad. şubesi, çalışanlar güleryüzlü, indirimperver.

Yağmurluks, iki kişi olunca tabi pek çok şeyi de iki adet edinmek gerekiyor, yağmurluk bunlardan biri. Tanzu'ya Lowe Alpine ve bana da Salewa aldık. Her ikisi de Goratex Paclite, her ikisi de Adrenalin'den. Totalde sıkı pazarlıkla bu da 450'ye geldi.

Polar Mont, bu da iki adet alınlardan, her ikisi de Polartec Classic 200 kumaşa sahip, Tanzu'nun Aigle(biraz daha kaliteli, tüylenme vs yapmıyor), benimki Lafuma. Lafuma için tek adres gene Cadde Meydan (aynı polar Adrenalin Sahrayıcedit'te 45 TL fazla idi)

Ayakkabı, bu da denge timsali Tanzu'cum için, Asolo FSN 95, bu kez adres Adrenalin oldu.
bunların dışında
Salewa bir daypack (Karaköy - Kutup Ayısı)
Tanzu'ya sandalet,
kafa feneri,
isteyince şort da olabilir pantolons
ve termos edindik.

Şimdilik geriye eksik kalan tek şey 500 GB'lık bir hard disc gibi gözüküyor, o konuda da araştırmalarım devam etmekte, muhtemelen kendisini NYC'den edineceğiz.
Edit: Hard disci Vatan bilgisayardan aldık, üstelik sponsored by mami, dolayısı ile en bir şahane oldu. Teşekkürler Mamiciiim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder