3 Ekim 2009 Cumartesi

Siz hiç Corolla'nın yolda kaldığını gördünüz mü?


Evet 2005 nisanında bu slogana kapılarak almıştım Toyota Corolla'mı. 4 yıl geçti Corolla gerçekten beni yarı yolda bırakmadı.
Hep yeni olaylara hazırladı beni, herzaman yanımdaydı; düğün arabamız, güzel karımla nefis tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız vs. vs... Gık demedi, dedirtmedi. 
Geçmiş zaman kullanıyorum, çünkü Toyotamız bizi Güney Amerika planımızda da yarı yolda bırakmadı, yol için kendini feda etti:) İyi bir asker gibi; siz gidin beni düşünmeyin edasıyla, camları açık bir gururla veda etti bize. Evet belki satıldı, aramızda yok artık,  ama bir hayali gerçekleştirdi. Güney Amerika seyahatimizde bizimle olamayacak ama anılarımızda hep bizimle yaşayacak:)
Bir otomobilden ne beklersiniz?
Cevabım çok açık; yokluğunda da mutlu etmesini...:)) Eşim ve kendim adına sayın capon Toyota Corollo'ya huzurunuzda teşekkür ediyorum. Arigatoo Corolla.

2 yorum:

  1. Corolla candır. Bizimkisi 98 model, canavar gibi maşallah. Önünü göçerttiğim bir kaza bile yaptım.

    Maceralarınızı merakla bekliyoruz efenim. Bizim Corolla'yı satsak buradan anca Kaliforniya'ya gidecek para çıkar ama ileride sizin gibi varı yoğu satıp yollara düşmektir hayalimiz :)

    YanıtlaSil
  2. yazilarinizi okumaya yeni baslayabildim. ben de gunlerdir yollardaydim. sizinki gibi olmasa da yol yoldur!
    ne komiktir ki, ben de kendi 6 aylik seyahatime cikarken 2005 model toyota corollami ardimda birakmistim. yollarda en cok ozledigim seylerden biriydi o araba:) donuste iş güç kurunca ne mi yaptim? tabii ki bir toyota aldım! bu sefer auris:)
    gidisiniz gibi, donusunuz de muhtesem olsun!

    YanıtlaSil